Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Joko sait kirjeen pöllöltä?

 

* Käyttäjänimi

* Hahmon nimi

* Mikä olet?

* Ikä

* Sukupuoli

* Luonne

* Ulkonäkö

 

- Luokka

- Tupa 

- Taikasauva 

- Verisääty

- Lemmikki

- Asusteet

- Valinnaiset

 

> Kultti

> Arvo kultissa

 

= Opetettava aine/aineet

 

* merkkiset ovat pakollista tietoa, - merkkiset, jos olet oppilas, > merkkiset, jos kuulut kulttiin, = merkkiset, jos olet opettaja. Myös kotitontuilla voi roolipelata.

Lemmikeillä tai muilla taikaolennoilla ei voi roolipelata!

 

Odotathan että ylläpitäjä hyväksyy hakemuksesi, ennen kuin aloitat kirjoittamaan

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Marzanna

30.05.2018 02:24
Käyttäjänimi: Marzanna

Hahmon nimi: Alexandra (lempinimeltään Sasha) Nochnova

Ihminen, noita

Ikä: 11

Sukupuoli: tyttö

Luonne: Sasha on tupansa tapaan erittäin ovela, ylpeä ja kunnianhimoinen. Tyttö on lojaali tuvalleen ja ystävilleen, mutta vakavemmissa tilanteissaa tällä on tapana asettaa kuitenkin itsensä etusijalle päätöksissään. Hänet on kasvatettu uskomaan lievästi vanhanaikaisiin arvoihin taikamaailmassa vaikka hänen perheensä hyväksyykin, vaikkakin hieman vastahakoisesti, jästisyntyisetkin noidat ja velhot. Sasha on siis avoin ystävyydelle myös jästisyntyisten ja puoliveristen noitien sekä velhojen kanssa, mutta hän saattaa käyttäytyä ajoittain kriittisesti tai tietämättömästi asian suhteen. Tylypahkan taikaopinnot innostavat tätä kovasti ja hän on hyvin osaava oppilas aineissa jotka ovat hänelle kiintoisia. Jos taas tätä kiinnostusta ei löydy, tulee sen opiskelusta hyvin haastavaa eikä siihen tarvittavaa motivaatiota ole kovin helppo löytää.

Ulkonäkö: Sasha omaa hennon rakenteen, hän on suhteellisen lyhyt ja hoikka tyttö. Tämän kasvot ovat lapsekkaan pyöreät ja niitä reunustavat sievästi pitkät lähes suorat hiukset jotka ovat sävyltään hunjaisen vaaleat. Hänen kulmakarvansa ovat tummat hiusten vaaleudesta huolimatta. Tytön iho on kalpea ja hänen terävää nenää ja poskipäitään koristavat muutamat melkein näkymättömät oranssiin taittuvat pisamat. Sashan silmät ovat hyvin tumman harmaat ja ripset tuuheat. Hänen ulkonäöstään huomaa tämän panostavan siihen että on laitetun näköinen, oli tilanne sitten mikä tahansa.

Muuta: Sasha edustaa jo viidettä peräkkäistä sukupolvea Luihusen tuvassa pitkästä suvustaan, joka on peräisin Venäjältä.

Luokkka: Ensimmäinen luokka (oppilas)

Tupa: Luihunen

Taikasauva: Joustamaton kymmenen tuuman eebenpuinen sauva jonka ydin on lohikäärmeen sydänjuurta.

Verisääty: Puhdasverinen

Lemmikki: Omistaa vain isänsä tälle ensimmäisenä koulupäivänä lahjoittaman tornipöllö naaraan nimeltäään Lucia

Asusteet: Pukeutuu tietenkin koulussa koulupukuun ja käyttää hopeista rannekelloa välttyäkseen myöhästymisiltä.

Vastaus:

Hyväksytty! Eikun pelailemaan, tervetuloa!

-n0xys

Nimi: Rita

20.05.2018 19:33
Käyttäjänimi: Rita

Hahmon nimi: Jenny Stream

Ihminen, noita

Ikä: 11

Sukupuoli: Nainen/tyttö

Luonne: Jenny Stream on hyvin innokas oppilas, joka on hyvin tiedonjanoinen ja utelias. Hän on myös hyvin puhelias ja sosiaalinen. Hän ei meinaa yleensä antaa muille puheenvuoroa, ja hän on aina tunneilla käsi pystyssä jos joku kysyy jotain. Jenny viettää paljon aikaa kirjastossa, sillä hän rakastaa kirjoja. Hän yrittää miellyttää opettajia ja osoittaa olevansa tarpeeksi hyvä noita. Hän on useimmiten äkkipikainen, mutta tunneilla tämä tyttö yrittää esittää hyvin kärsivällistä. Tyttö kaipaa melkein aina jotain tekemistä, koska hän on hyvin energinen. Jenny on hyvin uhkarohkea, muttei siltikään riko sääntöjä, jos ei ole aivan pakko. Tyttö pyrkii olemaan aina iloinen, ja hän ajattelee usein hyvin positiivisesti. Kuitenkin suuttuessaan tämä voi tiuskahdella muille hyvinkin ikävästi. Ollessaan surullinen häntä helpottaa, kun hän saa kertoa asioista muille. Kuitenkin hän on hyvin harvoin vihainen tai surullinen, sillä hän ei suutu helposti. Jennystä ei löydy juurikaan dramaattisuutta eikä hän ole kovinkaan syvällinen, eikä lempeyttäkään löydy päälle päin katsottaessa. Silti hän on hyvinkin mukava tapaus, jolta löytyy kyllä sääliä. Hyvin rento hän myös on kaikenlaisissa tilanteissa, ja itsevarmaksikin tätä voisi kuvailla. Hän on hyvin luova.

Ulkonäkö: Jenny Stream on lyhyt ja kevyt tyttö. Tämä on vain n. 138 senttimetriä pitkä, ja painoa häneltä löytyy n. 30 kiloa. Hän on siis melko sopusuhtainen pituutensa ja painonsa kanssa, ylipainoa ei siis löydy. Tyttö omaa hiukset, jotka ulottuvat vähän kyynärpäiden yläpuolelle auki ollessaan, mutta useimmiten ne ovat kahdella ranskalaisella letillä tai sotkuisella nutturalla. Hänen hiuksensa ovat väriltään kullanruskeat, joissa on hieman punaisen sävyä. Hiukset ovat hyvin paksut, ja ne ovat laimeasti luonnonkiharat. Jenny omaa ruskeat silmät. Vasen silmä on hieman toista silmää tummempi ja syvempi, kun taas toinen on hailakampi. Tämä tekee tytön silmistä vähän omituisen näköiset, mutta se ei tätä itseään haittaa. Jenny kulmakarvat ovat melkein samaa väriä kuin hiukset, ne ovat vain hieman tummemmat. Tytön iho on aina ruskettuneen näköinen, eikä se pala koskaan. Myös ruskeita pisamia häneltä löytyy paljon poskilta ja nenänpäästä.

Luokka: Oppilas ensimmäisellä luokalla.

Tupa: Puuskupuh (meinattiin panna Korpinkynteen)

Taikasauva: Lyhyt mutta ohut, tehty lepästä. Hieman joustava, ydin on lohikäärmeen sydänjuurta.

Verisääty: jästisyntyinen

Lemmikki: Pieni kullanruskea kissanpentu kolli. Nimi on Pihka.

Asusteet: Tavallisen koulukaavun alla tällä on lyhyt musta hame sekä kauluspaita. Hänellä on kädessään melkein huomaamaton rannekoru, jossa on pienen mäyrän kuva keltaisella taustalla. Hänen vanhempansa lähettivät sen hänelle kuultuaan hänen päässeen Puuskupuhiin, ja tietäessään mikä sen symboli on.

Vastaus:

Hyväksytty! Lisäilen heti sut tonne listoille, tervetuloa joukkoon!

- n0xys

Nimi: fenris

15.05.2018 16:37
Käyttäjänimi: fenris

Hahmon nimi: Nova Burkhardt "Indi"
Ihminen, noita
Ikä: 18
Sukupuoli: Nainen

Luonne: Nova on stereotyyppinen puuskupuh. Hän on ystävällinen ja valoisa, ja aina valmis auttamaan muita. Nuori nainen on hyväntahtoinen ja sosiaalinen, eikä vaikuta omaavan ollenkaan synkkiä piirteitä. Nova on tunnollinen, eikä koskaan jätä ystäviään pulaan. Hän kuuntelee mieluusti muiden murheita ja kuulumisia. Nova on erittäin utelias, eikä aina huomaa menneensä henkilökohtaisten rajojen yli tutustuessaan uusiin tuttavuuksiin. Hän ei kuitenkaan halua pahoittaa kenenkään mieltä, joten Nova osaa perääntyä nopeasti jos on tarve.

Ulkonäkö: Nova on pitkähkö, hoikka nuori nainen. Hän on 170 senttimetriä pitkä, ja painaa noin 60 kiloa. Hänellä on pitkät ohuet jalat ja kapea vyötärö. Hänen piirteensä ovat sirot ja naiselliset. Novan iho on vaaleahko, mutta taittuu hänen aasialaisten sukujuuriensa takia hiukan kellertävään varsinkin ruskettuessaan. Novan hiukset ovat sysimustat ja suorat, sekä erittäin pitkät. Ne yltävät melkein hänen takamukselleen, jos ovat auki. Yleensä hiukset ovat kuitenkin jotenkin kiinni. Novan kasvot ovat teräväpiirteiset ja nuorekkaalla tavalla kauniit. Hänellä on hiukan vinot silmät, jotka ovat hunajan väriset. Novalla on nenällään ja silmiensä alla hiukan pisamia. Hänellä on tummat, ohuet kulmakarvat.

Luokka: Kirjastonhoitaja
Tupa: Entinen puuskupuh
Taikasauva: Pitkä eebenpuinen, vankka sauva jonka ydin on yksisarvisen häntäjouhea.
Verisääty: Puoliverinen
Asusteet: Pitkä musta kaapu, jossa on kultaista kirjailua. Sen alla usein tumma mekko, ja jalassa saapikkaat.

Muuta:
- Nova ei tiennyt mitä lähteä opiskelemaan Tylypahkasta valmistuttuaan, joten haki linnaan töihin edellisen kirjastonhoitajan Irma Prillin eläköityessä. Hän on nyt töissä ensimmäistä vuottaan.
- Novan äiti on puhdasverinen noita, joka on käynyt Mahoutokoron taikakoulun Japanissa. Hänen isänsä on puolestaan englantilainen jästi.

Vastaus:

Hyväksytty! Lisään hahmosi samantien, voit jo kirjoittaa.

Ja tervetuloa joukkoon! c:

- n0xys

©2019 Sadonkorjuu & Tulikärpäset - suntuubi.com